Bitcoin voisi auttaa hankkimaan rahoituspalveluita, mikä tekee niistä helpommin saatavissa

Blockchain-tekniikan tukemat alustat tarjoavat mahdollisuuden päästä eri markkinoille helposti ja helposti.

Bitcoinin ( BTC ) hinta on noussut äskettäin kuukausien vakauden jälkeen. Huhtikuussa ja toukokuussa kaupan hinnat olivat kapealla välillä 9 000–10 000 dollaria, ja toteutunut volatiliteetti laski alhaisimpaan kolmeen vuoteen heinäkuun puoliväliin mennessä.

Hintojen muutoksen taustalla olevat spekuloinnit ovat tulleet COVID-19: n puhkeamisen aiheuttaman taloudellisen epävarmuuden keskelle, samaan aikaan kun ennätyksellisen alhaiset korot ja yhä epävakaammat osakemarkkinat.

Kysymys on: heijastaako viimeaikainen salausvaluutan nousu hintojen nousun alkamista, joka nähtiin viimeksi vuonna 2017?

Viimeaikainen Bitcoin-aalto on todellakin sattunut samaan aikaan kullan kanssa. Tämä vahvistaa joidenkin analyytikkojen näkemyksiä, jotka ovat jo kauan sitten ehdottaneet, että sijoittajien tulisi käsitellä sekä Bitcoinia että kultaa turvapaikkavaroina ennennäkemättömän markkinoiden häiriön ja volatiliteetin aikana.

Nigel Green, riippumattoman taloudellisen neuvonantajajärjestön deVere Groupin perustaja ja toimitusjohtaja, mainitsi viime kuussa, että ”sijoittajat parveilevat turvapaikkavaroihin, etenkin sellaisiin, jotka eivät ole sidoksissa mihinkään tiettyyn maahan, kuten Bitcoin ja kulta”. Hän lisäsi:

”Bitcoin on parhaillaan toteuttamassa mainettaan digitaalisen kullan muodossa. Tähän asti kulta on tunnettu lopullisena turvasatamana, mutta bitcoin – jolla on tärkeimmät ominaisuutensa olla arvon ja niukkuuden varasto – voi mahdollisesti kaataa kultaa pitkäaikaisesta asemastaan ​​tulevaisuudessa, kun maailma muuttuu yhä enemmän teknologiavetoisia. “
Liittyvä: Missä, oi missä Bitcoinin volatiliteetti on mennyt? Osa 2

Turvapaikkainvestointien saatavuuden demokratisointi

Vaikka joidenkin näistä mahdollisista turvapaikkavaroihin – Bitcoiniin, kultaan tai jopa kiinteistömarkkinoihin – sijoittamisen periaate on hyvä ja hyvä, miten päivittäiset kotitalouden sijoittajat voivat alkaa hyödyntää tätä suuntausta?

Onneksi uusia teknologiaalustoja ja -sovelluksia on ilmestynyt ja suosittu viime vuosina, ja ne tarjoavat sekä aloitteleville että kokeneille osallistujille sijoituksen omaisuuteen, jota ei aina ole helppo käyttää tai jota ei ole helppo ymmärtää.

Joitakin tunnettuja esimerkkejä tällaisista alustoista ovat:

● Robinhood: Ehkä tunnetuin kaikista uusista sijoittajasovelluksista, Robinhood antaa käyttäjille mahdollisuuden sijoittaa tuhansia osakkeita, joiden hinta on vain 1 dollari, käyttämällä ” murto-osake ” -menetelmää. Sijoittajat voivat mukauttaa salkkuja erilaisten yritysten ja rahastojen osien kanssa vähentääkseen riskiä. Markkina-aikoina tehdyt kaupat toteutetaan reaaliajassa, mikä tarkoittaa osakkeiden hintojen täydellistä avoimuutta.

● Ziglu: Tämän haastaja-alustan avulla kiinnostuneet sijoittajat voivat helposti upottaa varpaansa Bitcoiniin. Ilman piilotettuja maksuja Ziglun käyttäminen on nopea ja yksinkertainen tapa ostaa ja myydä salausta. Salausvaluuttavarat ovat jopa 50 000 Ison-Britannian puntaa vakuutettuja kyberhyökkäyksiä vastaan.

● Goldex : Goldexin kaupankäyntiteknologia auttaa sinua löytämään parhaat saatavilla olevat tarjoukset maailman ensimmäiseltä kultamarkkinoilta helppokäyttöisessä sovelluksessa. Markkinahinnat voidaan tarkistaa reaaliajassa, samoin kuin tilauksen kaikki puolet, mukaan lukien toimitushinta ja palkkiot, joten tiedät tarkalleen mitä saat.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert