De ‚volgende grote weerstand‘ van Bitcoin staat op $ 1 biljoen marktkapitalisatie, zegt Bloomberg-analist

Mike McGlone, een senior commodity-strateeg bij Bloomberg, heeft onthuld dat hij gelooft dat bitcoin teruggaat naar zijn hoogste punt ooit in de buurt van $ 20.000, maar het begin is van een prijs waarbij de marktkapitalisatie van de cryptocurrency $ 1 biljoen zal bereiken.

Volgens een tweet die McGlone publiceerde in een tijd waarin BTC stabiel boven de $ 16.000 zat, is de $ 20.000 een eerste hindernis in de richting van $ 1 biljoen aan marktkapitalisatie, waarbij de cryptocurrency zich nu in „een vroege prijsontdekkingsfase bevindt. “

De bijgaande grafiek beschreef een marktkapitalisatie van $ 1 biljoen als de „volgende grote weerstand“ voor BTC

McGlone merkte op dat „de reguliere acceptatie toeneemt“, waarschijnlijk verwijzend naar verschillende weddenschappen op BTC geplaatst door beursgenoteerde bedrijven zoals MicroStrategy, dat $ 425 miljoen aan cryptocurrency kocht, en Square, dat $ 50 miljoen kocht.

McGlone heeft er misschien ook op gewezen dat de reguliere acceptatie toeneemt vanwege PayPal en zijn nieuwe service waarmee gebruikers cryptoassets rechtstreeks op zijn platform kunnen kopen, verkopen en houden . De nieuwe service van PayPal is voorlopig beschikbaar voor gebruikers in de VS, maar zal naar verwachting in de eerste helft van 2021 op „geselecteerde internationale markten“ worden gelanceerd.

Het is vermeldenswaard dat de senior Bloomberg-analist erom bekend staat dat hij bullish prijsvoorspellingen doet voor BTC

Zoals gemeld, voorspelde McGlone eerder deze maand dat BTC zijn vorige recordhoogte van $ 20.000 zou breken in de aanloop naar een parabolische rally volgend jaar.

Het is vermeldenswaard dat andere analisten ook optimistisch zijn over bitcoin, in een tijd van onzekerheid op de markten waarvan sommige analisten beweren dat de waarde van de Amerikaanse dollar volgend jaar met 20% kan dalen . Terwijl nieuws van Pfizer en Moderna over vaccins tegen de COVID-19-pandemie leidde tot rally’s op de aandelenmarkt en de prijsdaling van goud zag, is BTC blijven stijgen.

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert